1 Şubat 2012 Çarşamba

Stil- Aslı Abbasoğlu

  Bu blogda sadece kendi giydiklerimi değil tarzlarına hayran olduğum insanları da ağırlamak istiyorum. Hoş daha kendimle ilgili birşey yazmadım ama Antalya'da doğmuş büyümüş biri olarak, bu dondurucu soğuklarda ancak kat kat kazak, pantalon altı tayt ve ugglarla geziyorum. Pek "stylish" değilim bugünlerde anlayacağınız..  :)



  Vogue Türkiye "bugün ne giydim?" bölümünde Ocak Ayı boyunca Aslı Abbasoğlu'nu konuk etti.  30 yaşında hayallerimin okulu Parsons School of Design mezunu Abbasoğlu'nun  genç yaşına rağmen oldukça oturmuş bir tarzı var. Anladığım kadarıyla Celiné favori markası.



  Yaşına göre biraz olgun giyindiğini düşünmeden edemesem de, tüm fotoğraflarda çok çekici ve elit bir kadın görmekten gayet memnunum.



31 Ocak'ta son bulan,  doyamadığımız bu serüvenin kapanışı ne kadar görkemli değil mi? 



3 yorum:

  1. Müthiş bir stile sahip kendisi, mükemmel! :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Eylul, aramiza hosgeldin! Blogunu Asli Abbasoglu'nun tweeti sayesinde tanidim, bende kendisinin stilini cok begendim ve bir postumda bu begenimi paylasmistim..

    Banada beklerim:)

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
    http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  3. @Modafobik diğğğ miiğğ?! her fotoğraf kusursuz ..

    @neslie hoşbulduuukk!!! :)) geldim bile!

    @Tesa she's a turkish designer. She was the guest of the Vogue Turkey's "what i wore" during the January 2012. Doesn't she have an elegant style?

    YanıtlaSil