7 Şubat 2012 Salı

Pencil Skirt

  Sizi bilmiyorum ama ben bu pencil skirtlere kafayı fena takmış durumundayım.. Kombin edişinize göre istediğiniz tarza uydurabiliyorsunuz ama genel olarak çok kadınsı ve seksi durduğunu düşünüyorum.


  Bu yeşil puantiyeli eteğin kırmızı ve turuncu rengini mağazalarda görüyorum, başarılı bir iç piyasa çalışması olmuş. Modayı yakından takip eden türk tekstilcileri kutlarım!  Mağazalarda bu eteğin üstünde bir de J.Lo ablanın bu eteğin prada versiyonunu giymiş olduğu fotoğrafı koyuyorlar ki bence çok iyi bir hareket :)
  Sevgili Nil de bu eteği bu adreste satıyor. Satın almak için tık tık! http://www.storyofmycloset.com/Dots,PR-52.html
  
   Rachel Taylor topshop mavi puantiyeli kalem eteğini kalın kısa spor siyah kazakla  giymiş.İyi de etmiş! ilham alınası..



  Dantel olanlar ise ayrı bir güzel! Basic parçalarla kombine ettiğinizde çok daha hoş durduğu kesin! 



   Ezgi Kıramer lacivert dantel eteğini (Zara) giydiği 2 ayrı yerde de her zaman olduğu gibi çok şık! etek yeterince gösterişli olduğu için oldukça sade aksesuar ve üstlerle kombinlemiş. Kesinlikle çok hoş! Miroslava Duma'nın Prada eteği de göz alıcı.


   Andy de payetli kalem eteğini basic bir kazak ve minumun akseusarla komibe etmiş. Bu şekilde eteği gündüz  de kullanabilirsiniz değil mi?


   VB'siz kalem etek postu olur mu hiç?! Ahhh şu duruşa bakın! Kalem etek iyi güzel ama giymek biraz fizik istemiyor değil hani.. Şuanda bu eteklerin hakkıı vereceğimi düşünmesem de şu yeşil siyah puantiyelilerden bir tane edinip baharda hakkını vermeyi düşünüyorum.. Öyle böyle değil çalışıyorum gerçekten . Fotoğraf koymaya başladıkça farkedeceğinizi umuyorum tabii ki bu da benim için ayrı bir motivasyon olur herhalde? :)

  Şu havalar bir ısınsın!!! :)

4 yorum:

  1. Yesil puantiyeloyi 2 ayn once nisantasinda gordm alicktm giremedim off hemen gidip almaliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana çok yakışır Duygu!!! beşiktaşta da var ve daha uygun tavsiye ederim :)

      Sil